Įspūdžiai iš TELAVIV BEACH festivalio

Kas gali būti geriau už festivalį – tik festivalis TELAVIV BEACH FESTIVAL. Taip! Organizatoriai tikrai labai pasistengė.

Apgalvota kiekviena smulkmena, įdomi, linksma ir provakuojanti atmosfera – iki širdies gelmių sujaudinantis Izraelio ambasados darbuotojų darbas. Net siautėjanti gamta – prasidėjusi liūtis nesutrukdė festivalio svečiams šokti ir linksmintis kartu su pasaulinio garso atlikėjais ir ansambliais: The Shuk, kurios repertuare ne tik etninės ar liaudies melodijos, bet taip pat ir moderni muzika, soulas ir džiazas, progresyviojo metalo grupė Orphaned Land. Taip pat svečius linksmino muzikantas, eksperimentuotojas ir žymus video menininkas Kutimanas su grupe, muzikantas ir keliautojas Tal Kravitz, kuris groja daugybe skirtingų liaudies ir moderniosios muzikos instrumentų, trans-šokio grupė „Tribal Dance“, o taip pat ir latvių muzikantai: perkusininkas Nils Ile su afrikiečių perkusininkais, Youth Carnival grupė ir kiti.

Šventė vyko Rygoje, Kipsalos paplūdimyje. Šventės metu vyko verslo seminarai, kurių metu savo patirtimi dalinosi Izraelio ir Latvijos verslininkai, ekonomistai, vyko produktų apdovanojimai, buvo rengiami madų ir kulinarijos šou, organizuotos paskaitos apie dizainą ir meną, vyko šeimų sporto varžybos, estafetės. Festivalio mažiesiems taip pat netrūko pramogų – veikė kelios dirbtuvės, atrakcionai, vyko maisto gaminimo, piešimo pamokėlės, su vaikais diskutuota kur geriausia išleisti kišenpinigius.

Festivalį atidarė Izraelio ambasadorė Lietuvoje ir Latvijoje Hagit Ben – Yaakov. Ji pasidžiaugė draugiškais, kūrybingais verslo santykiais tarp Rygos ir Tel Avivo, Latvijos ir Izraelio.

Dauguma festivalio dalyvių namo grįžo su dovanomis, kurias laimėjo TELAVIV BEACH FESTIVAL organizuotose loterijose.

Nuoširdus ačiū organizatoriams už padovanotą gerą nuotaiką!